Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isamu, a platyna.

krzychu853

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No raczej ze wyboostowany 

Wystarczy ze obejrzy sie pare meczy z jego stream'a to beka ze on w gold byl :D

x

Opublikowano

Hehe, boost jasny, ale cóż...Nie moja w tym głowa patrzeć kto kogo boostuje (niezbyt mnie to interesuje), jeśli koleś chce mieć tą ramkę z avatarem to niech ma i tylu. Jest pełno randomów które kupują boosty i jakoś nikt na nich nawet okiem nie mrugnie :). Jak ktoś ma kasę to czemu ma nie  mieć devizji wyżej? Jeśli jest w stanie zapłacić za to hajsy to niech ma. Ale pozostaje tylko jedna sprawa: Hajsem skilla nie kupisz :).

Opublikowano

Ale nymfa przecież od 2 miechy miała p5 bo patrzyłem ;) a isamu gold 4 więc raczej bym na 1 stawiał

Opublikowano

Przecież on był w srebrze w tym sezonie i Speed go carry'ował do golda z tego srebra to do platyny by nie doszedł nigdy, też go boostowali. Miał też jakieś 30 więcej przegranych niż wygranych gier, nie odwróciłby tego sam.

Opublikowano

On z Platyny IV spadł bodajże do Silver 2, więc na pewno ktoś go boostował, bo pewnie spadłby do brązu, ale co nas to obchodzi. Niech sobie kupuje boosty, i tak jest słaby to spadnie znów z Platyny, proste. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Taka już Polska jest :D Ale to prawda został na chama przepchany do tej platyny, trzeba miec talent zeby spaść z platyny do silvera oj trzeba xD Moim skromnym zdaniem nie powinien mieć platyny max gold 5 tyle bym mu dał.

Opublikowano

Beka jak nic a nitro jak tam? Dalej na bolu ciśnie bo nie bardzo się orientuje w środowisku YT ale pewnie tak bo co innego miał by robić

Odkrywca
Opublikowano

Co w tym dziwnego, że ziomek go wyboostował ?:P Skoro się znają i Speed miał na to czas to żaden problem:)

Opublikowano

Do diamentu może dojść każdy, nawet bez skilla. Czy ja wiem czy wyboosotowany? To tylko platyna, jak dojdzie do diamentu to można spekulować, czy wyboostowany, czy na skryptach... Moim zdaniem z Nymfą grali 4fun i wbili z biegiem czasu.

Odkrywca
Opublikowano

Do diamentu może dojść każdy, nawet bez skilla. Czy ja wiem czy wyboosotowany? To tylko platyna, jak dojdzie do diamentu to można spekulować, czy wyboostowany, czy na skryptach... Moim zdaniem z Nymfą grali 4fun i wbili z biegiem czasu.

hahah.. wystarczyło ogladać stream, że go speed boostuje.. zresztą jak zawsze;)

Opublikowano

Isamu gra jak brąz a siedzi w platynie wtf

A co do boostu to wiadome ze ma kase to kupił. W sumie mnie to nie interesuje ale szkoda że będzie niszczył tylko gry ludziom z platyny...

Co zrobisz, nic nie zrobisz.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Beka jak nic a nitro jak tam? Dalej na bolu ciśnie bo nie bardzo się orientuje w środowisku YT ale pewnie tak bo co innego miał by robić

Na  LeagueSharpie teraz cisnie.

@top

Juz wczoraj to sprawdzilem i na 100% kupil sobie boosta, no coz... :P 

Ale kogo to obchodzi? Ma to ma, najwyzej kiedys bana wylapie xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

hahah.. wystarczyło ogladać stream, że go speed boostuje.. zresztą jak zawsze;)

tak k***a ten Speed gra tak samo zajebiscie jak on ;)

518831445005751729602.png

Opublikowano

ale się spinacie o elo boost. ma hajs to kupił. ma kolegę, to kolega wyboostował. pewnie i tak większość osób wypowiadających się tutaj nie pogardziłabym elo boostem dla siebie gdyby miała taką opcję, ew. sama by boostowała jakby mogła. 

ale rzeczywiście, isamu warzywo, więc boost dostał ładny. szkoda tylko, że potem w platynach gierek się nie da grać, bo właśnie wyłaniają się takie #ebay. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...